«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. 15. Ankiros – 9. Turkcast Fuarları 6-8 Ekim’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde

15. Ankiros – 9. Turkcast Fuarları 6-8 Ekim’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde

15-ankiros-9-turkcast-fuarlari-6-8-ekimde-tuyap-fuar-ve-kongre-merkezinde.jpg

Avrasya’nın en büyük metalürji buluşması ANKIROS/TURKCAST Fuarları 6-8 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Pandeminin neden olduğu 4 yıllık aranın ardından düzenlenecek fuar dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

 

2 yılda bir 6-8 Ekim tarihlerinde düzenlenen ANKIROS/TURKCAST fuarları pandeminin ardından dört yıl ara ile ilk kez düzenleniyor. 30 yıldır düzenlenen en uzun soluklu sektör etkinliklerinin başında gelen fuarın 20 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlaması hedefleniyor. Avrasya’nın en büyük organizasyonlarından biri olma özelliği taşıyan etkinlik, aynı zamanda sektörlerin gelişimine destek olmak amacıyla düzenlenen 21. Uluslararası Metalürji ve Malzeme Kongresi ile 11. Uluslararası Döküm Kongresi’ne de ev sahipliği yapacak. 

 

Türk döküm sanayi TURKCAST’da buluşacak

Turkcast Fuarı’na bu yıl başta Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği üyeleri olmak üzere Ankara, Bursa, İzmir, Konya ve Türkiye’nin diğer bölgelerinden 97 sektör temsilcisi katılacak. Döküm alıcılarının beğenisine sunulacak ürünler, sektörün ülkemizdeki üretim gücünü sergileyecek.

 

Türk çelik sanayinin gücü ANKIROS ’da sergilenecek

Katma değeri yüksek üretimin en iyi örneklerinden çelik sanayinin temsilcileri Ankiros Fuarı’nın Demir-Çelik özel bölümünde milli üretimin gücünü gösterecek.

 

6-8 Ekim tarihlerindeki organizasyona toplam 1047 katılımcı yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *