«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Atletico de Madrid ve Beşiktaş JK, Depramzedelere Destek İçin Türkiye'de Dostluk Maçı Yapacak

Atletico de Madrid ve Beşiktaş JK, Depramzedelere Destek İçin Türkiye'de Dostluk Maçı Yapacak

atletico-de-madrid-ve-besiktas-jk-depramzedelere-destek-icin-turkiyede-dostluk-maci-yapacak.jpg

Dünyanın köklü futbol kulüplerinden Atletico de Madrid ile Türk futbolunun asırlık çınarı Beşiktaş JK, “Together for Türkiye – Türkiye için Hep Birlikte” adıyla ve Doğuş Grubu’nun desteğiyle, 12 Nisan Çarşamba günü 20.30’da İstanbul Vodafone Park’ta bir dostluk maçı oynayacak. Her ikisi de 120. yılını kutlayan kulüplerin mücadelesinden elde edilecek tüm gelirler deprem bölgesine bağışlanacak.

Merkez üssü Türkiye’nin Kahramanmaraş ili olan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından, dünya genelinde milyonlarca futbolseveri peşinden sürükleyen Atletico de Madrid ve Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden Beşiktaş JK, depremzedelere destek amacıyla Türkiye’de bir dostluk maçı yapacak.

Atletico Madrid kulübünün sahibi ve CEO’su Miguel Ángel Gil Marín’in, depremzedelere destek amacıyla Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk’i aramasıyla başlayan süreçte geniş kapsamlı bir uluslararası dayanışma örneği ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu koordinasyonunda, Beşiktaş’ın ev sahipliği yapacağı; Doğuş Grubu’nun destek verdiği bu özel karşılaşma NTV, Star TV, Eurostar, puhutv aracılığıyla canlı yayınlanacak.

Biletler 9 Nisan Pazar 11.00’de passo adresinde ve İstanbul Vodafone Park bilet gişesinde satışa sunulacak.

Müsabakadan elde edilecek bilet, yayın, sponsorluk dahil tüm gelirler deprem bölgesine bağışlanacak. Karşılaşma öncesinde özel olarak hazırlanan formalarla sahaya çıkacak olan iki takımın oyuncuları, toplumsal sorumluluk bilincini yansıtarak, futbol camiasının birlik ve beraberlik mesajını tüm dünyaya duyuracaklar.

Bu özel etkinlik, futbolseverlerin kalplerinde iz bırakacak ve Türkiye’nin birlik ve beraberlik ruhunu daha fazla güçlendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *