«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Yıldız engelli anneleri ve özel çocuklar ile bir araya geldi

Başkan Yıldız engelli anneleri ve özel çocuklar ile bir araya geldi

baskan-yildiz-engelli-anneleri-ve-ozel-cocuklar-ile-bir-araya-geldi.jpg

Başkan Yıldız ve Eşi Gamze Yıldız, etkinlikte masaları teker teker gezerek özel çocuklar ve anneleri ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Konuşmasında her daim engelli bireylerin yanında olacağının sözünü veren Yıldız, “Çiğli’de yaşayan özel kardeşlerimiz bize emanet. Çiğli Belediyesi emrinize amadedir bunu böyle bilmenizi istiyorum” dedi.

Başkan Yıldız: “Bir gün değil her gün yanlarında olacağım”

Her zaman engelli vatandaşların yanında olacağının sözünü veren Başkan Yıldız, “Engelli annelerimizi sadece yılın bir günü değil her an hatırlamalı ve onların yanında olmalıyız. Belediye başkanı olarak tek görevim park bahçeleri, otları ve yolları temizlemek değil; vatandaşlarımızın ve özellikle engelli bireylerimizin yanında olmak da benim asli görevim. Onların yanında olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” diye konuştu.

“Özel kardeşlerimiz ve aileleri bize emanet”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özel Özel’in belediye başkanlarına engellilerin yanında olmaları talimatı verdiğini ve kendisinin de bunu gerçekleştirdiğini dile getiren Yıldız, “Sayın Genel Başkanımızın Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarından bir isteği oldu; kendisi bize ‘Nerede bir dar gelirli, yoksul ya da engelli bir birey varsa işinizi gücünüzü bırakacaksınız ve orada olacaksınız’ dedi. Genel Başkanımızın bu vizyonunu biz de şiar edinerek her daim burada sizlerle beraber olacağız. Engelli ve özel kardeşlerimizin her zaman yanında olacağıma söz veriyorum. İyilik iyidir. Çiğli’de yaşayan özel kardeşlerimiz bize emanet. Çiğli Belediyesi emrinize amadedir, bunu böyle bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Gamze Yıldız’dan annelere el emeği hediye

Etkinlik sonrası Gamze Yıldız, kahvaltıya katılan annelere içerisinde dikiş seti ve kadın kursiyerlerin el emeği ile işlediği flamingo desenli çantaların bulunduğu hediye paketlerini armağan etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *