«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Bayramda Anker ile Sevdiklerinizin Sesini Yanınızdaymış Gibi Duyun

Bayramda Anker ile Sevdiklerinizin Sesini Yanınızdaymış Gibi Duyun

bayramda-anker-ile-sevdiklerinizin-sesini-yaninizdaymis-gibi-duyun.jpg

Ramazan Bayramı’nda uzaktaki sevdiklerinizle konuşurken onları adeta yanınızdaymış gibi hissetmek istiyorsanız Anker Soundcore kulaklıkları tam size göre! Yüksek ses kalitesine ve uzun pil ömrüne sahip Anker Soundcore kulaklıklarla bu bayram telefon konuşmalarınız daha keyifli olacak.

Bayramda hepimiz ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olmak istiyoruz. Ancak kimi zaman mesafeler buna engel olabiliyor. Böyle zamanlarda telefonlarımız imdadımıza yetişiyor, sesli ve görüntülü aramalarla sevdiklerimizi adeta yanımıza getiriyor. Anker Soundcore kulaklıklar ile yaptığınız sesli ve görüntülü aramalara mükemmel ses kalitesiyle eşlik ediyor.  Bu kulaklıklardan biri Anker Soundcore Life P3 TWS… Siyah, beyaz, mercan kırmızısı ve gökyüzü mavisi olmak üzere dört farklı renk alternatifi bulunan Anker Soundcore Life P3 TWS kulak içi kulaklığı yenilikçi özellikleri ile ezberleri bozuyor. Çoklu moda sahip hibrit aktif gürültü engelleme özelliği bulunan cihaz, altılı mikrofonu sayesinde de kristal berraklığında bir konuşma deneyimi yaşatıyor. Soundcore uygulaması ile kişileştirilebilen Soundcore Life P3 TWS, bu sayede adeta kişiye özel üretilmiş bir kulaklığa dönüşüyor. Tek şarjla yedi saate varan kullanım imkanı sunan cihaz, şarj kutusu ile birlikte şarj edildiğinde ise yaklaşık 35 saate yakın bir kullanım ömrüne sahip. Ayrıca kablosuz hızlı şarjı destekleyen yapısı sayesinde kullanıcılara 10 dakikalık şarjla 2 saatlik çalma süresi de vadediyor. Siyah, beyaz, mercan kırmızısı ve gökyüzü mavisi olmak üzere dört farklı renk alternatifi bulunan Anker Soundcore Life P3 TWS’in suya dayanıklılık, dokunmatik kontrole, stereo ve mono modlarının yanı sıra oyun ve şeffaf mod özellikleri de bulunuyor.

Son sistem yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı Anker Soundcore Life Note 3 TWS, 4 mikrofonu, gürültü önleyici fonksiyonu, BassUp teknolojisiyle zengin, kuvvetli bas ve net tizler sunan kulaklık, 11 mm sürücüleri sayesinde sesleri daha net duymanızı sağlıyor. Tek bir tuşla hem aramaları hem de sesleri kolayca yönetebiliyor. Su sıçramasına ve tere karşı dayanıklı Anker Souncore Life Note 3 TWS, tek şarjla 7 saat ve kulaklık kutusu ile şarj edildiğinde ise 35 saate kadar kullanabiliyor. Ayrıca Soundcore mobil uygulamasıyla 22 farklı EQ modu için ayarlama imkanı veriyor. 

Anker Soundcore Life U2i Bluetooth Kulaklık ise gürültüyü azaltıp ses kalitesini artırıyor, 10 mm’lik ses sürücüsü sayesinde daha vurgulu basları deneyimlemenizi sağlıyor. Ergonomik şekilde tasarlanmış kulaklık, boyun bandı sayesinde rahatça kullanabileceğiniz kulaklık, tek şarjla 20 saate kadar kullanılabiliyor. Boyun bandı titanyum alaşımlı ve çelik çekirdekli hafif silikon yapısıyla kolayca şekil alabiliyor, boynunuzu rahatsız etmiyor. Bluetooth sayesinde kablolarla uğraşmadan cihazlarla kolayca bağlantı kuran Anker Soundcore Life U2i, tere, yağmur ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık bu sayede her koşulda rahatlıkla kullanılabiliyor.

*2020 perakende satış değeri açısından dünyanın 1 numaralı mobil şarj markası Anker, bayramda sevdikleriyle konuşurken, enerjisi bitmesin isteyenler için 312 Cube 20W USB-C duvar şarjı’ nı öneriyor. Anker 312 Cube 20W USB-C duvar şarjı, yeni küp tasarımıyla sıradan şarj cihazlarından çok daha küçük ve kompakt olduğu için her yere kolayca taşınabiliyor. iPhone 14/13/12 Serisinin yanı sıra Samsung Galaxy, iPad/iPad Mini ile de uyumlu cihaz, üç kat şarj hızı sayesinde iPhone 14’ünüzü %50 seviyesine güvenli bir şekilde 30 dakikada ulaştırıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *