«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Bayrampaşa’dan Edirne’ye kültür gezileri

Bayrampaşa’dan Edirne’ye kültür gezileri

bayrampasadan-edirneye-kultur-gezileri.jpg

Bayrampaşa Belediyesi’nin toplam 4 ili kapsayan şehir dışı kültür gezileri devam ediyor… Çanakkale ve Bilecik gezilerinin ardından şimdi de Edirne gezisinin startı verildi. Edirne’den sonra Bursa’ya geziler düzenlenmesi planlanıyor. Geziye katılmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi web sayfasından online başvuruda bulunması gerekiyor.

 

Bayrampaşa Belediyesi, İstanbul içi kültür gezilerinin şimdi de vatandaşları Çanakkale, Bilecik, Edirne ve Bursa’yı kapsayan keyifli bir kültür yolculuğuna çıkarıyor… Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Çanakkale ile Bilecik gezileri sona erdi ve Edirne gezisinin startı verildi. Kültür gezilerinin Edirne’den sonra Bursa ile devam ettirilmesi planlanıyor. Geziye katılmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi web sayfasından online başvuruda bulunması gerekiyor.

 

Edirne gezisi kapsamında, alanında uzman rehberler eşliğinde, Selimiye Camii, Saray İçi, Burmalı (Üç Şerefeli) Camii, Eski (Ulu) Camii, Meriç Köprüsü ve Karaağaç Tren İstasyonu ziyaret edilebiliyor.

 

Öte yandan geziye katılan vatandaşlara belediye tarafından öğle yemeği veriliyor ve çeşitli ikramlar yapılıyor.

Online Başvuru İçin:

https://bim.bayrampasa.bel.tr/edirne-gezisi-2022

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *