«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. beIN SPORTS'ta Yeni Yayın Dönemi Başladı

beIN SPORTS'ta Yeni Yayın Dönemi Başladı

bein-sportsta-yeni-yayin-donemi-basladi.jpg

Sporun Türkiye’deki adresi Digiturk, deneyimli ekran yüzleri ve güçlü içerikleriyle, 2023-2024 sezonunda da sporseverlerin öncelikli buluşma adresi olacak. En kaliteli ligler, dünya yıldızları, heyecan dolu maçlar ve yepyeni programlarıyla beIN SPORTS’ta yeni yayın dönemi 7 Ağustos’ta başladı. Trendyol Süper Lig başta olmak üzere Avrupa’nın birçok liginde hasret ise 11 Ağustos Cuma günü (yarın) beIN SPORTS ekranlarında son bulacak. 

Sporun Türkiye’deki bir numaralı adresi Digiturk, yeni program ve ekran yüzleriyle, 2023-2024 sezonunda da 21 programla sporseverlerin gözdesi olacak. beIN SPORTS yeni yayın sezonu 7 Ağustos Pazartesi itibariyle başladı. beIN SPORTS, yeni sezonda 21 programla zengin içeriğini futbolseverlerin beğenisine sunacak. Platformda beIN SPORTS 1beIN SPORTS 2beIN SPORTS 3beIN SPORTS 4beIN SPORTS 5 kanalları zengin içerikleriyle yer alırken, beIN SPORTS HABER kanalı da günün her saati en güncel ve özel haberleri izleyicileriyle buluşturacak. Dünyanın en popüler liglerini, en heyecanlı maçlarını ve en kaliteli spor içeriklerini, alanında uzman ve deneyimli isimlerle buluşturan Digiturk, kapsamlı portföyüyle bu sezon da sporseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Süper Lig’e özel programlar

Süper Lig’in tüm heyecanı özel programlarla bu sezon da beIN SPORTS ekranlarında olacak. beIN Süper Lig programı, yeni sezonda kadrosunu daha da güçlendirdi. Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, sezon boyunca analizleriyle beIN SPORTS ekranlarında olacak. Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin, Ali Gültiken saha içindeki heyecan verici kariyerleriyle, Ersun Yanal yeşil sahadaki taktiksel tecrübesiyle ve Uğur Meleke de Türk futboluna yön veren yorumlarıyla beIN Süper Lig’in yeni sezonunda yer alacak. Maç günleri, yaklaşık 4 saat sürecek beIN Süper Lig programında yorumcular Ali Gültiken, Ersun Yanal, Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin ve Uğur Meleke, cuma günleri İsmail Şenol, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise Güntekin Onay moderatörlüğünde günün maçlarını analiz edecek.

TRİO geleneği devam ediyor

İki sezon önce yayın hayatına başlayan ve Türk futbol camiasında referans program haline gelen “TRİO” yeni sezonda da beIN SPORTS ekranlarında olacak. beIN Süper Lig programının hemen ardından yayınlanacak olan TRİO’da Bahattin DuranBülent Yıldırım ve Deniz Çoban haftanın tartışmalı pozisyonlarını bilgi, birikim ve kural süzgecinden geçirerek beIN SPORTS ekranlarında yorumlayacak. Günün öne çıkan maçları ve tartışmalı olayları TRİO’da masaya yatırılacak.

Süper Lig’in nabzı farklı programlarla tutulacak

Maç günlerinin yanı sıra hafta boyunca Süper Lig’in nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulacak. Salı günleri Süper Lig’de haftanın değerlendirmesi Seyhan Şaşko’nun sunuculuğunu, Mustafa Doğan ve Ali Gültiken’in yorumculuğunu üstlendiği “Final” programında ekrana gelecek. Perşembe günü ise yeni maç haftası öncesi son gelişmeler Seyhan Şaşko moderatörlüğünde Mustafa Doğan ve Ali Gültiken tarafından “Santra”da masaya yatırılacak. Süper Lig, tüm detayları ve zengin içeriğiyle haftanın 7 günü beIN SPORTS ekranlarında olacak Barış Gerçeker‘in hazırlayıp sunduğu, futbolu rakamların diliyle analiz eden “İstatistik Bankası” ise çarşamba geceleri 23.30’da yayınlanacak. 

Ayrıca Trendyol  1. Lig’de haftanın öne çıkan tüm detayları beIN 1. LİG programında konuşulacak. Turgay Keskin‘in sunumu ve Tunç Kayacı‘nın yorumlarıyla beIN 1. LİG her salı günü saat 19:00’da yayınlanacak.

Yeni sezonda gün beIN SABAH ile başlayacak

beIN SPORTS HABER’in yeni sabah programı beIN SABAH yeni sezonda ekranlarda olacak. Yayın maratonu hafta içi her gün sabah 09.00’da Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk’in yer aldığı beIN Sabah programı ile başlayacak.

beIN SABAH’ın yanı sıra yeni ve klasikleşmiş programlar, en güncel haberleri izleyicilerle buluşturacak. beIN SPORTS HABER, hafta içi ve hafta sonu “Lig Merkezi“, “Gün Ortası” ve “Spor Gecesi” programlarıyla gün boyu spor gündemini tüm yönleriyle sporseverlerle buluşturacak. Gün Ortası programı, Burak Ölmez’in sunumu Olcay Çakır ve Tunç Kayacı’nın yorumlarıyla hafta içi her gün 13.00’da ekranlarda olacak. Hafta içi her akşam 23.30’da yayınlanan “Spor Gecesi” programı Elif Gökalp’in sunumu ve Serkan Akcan’ın yorumuyla devam edecek. beIN SPORTS HABER, gün sonunda tüm gelişmeleri izleyicilerle buluşturacak. 

beIN SPORTS HABER, sezon boyunca Lig Merkezi ve Skor programlarıyla futbol heyecanını futbolseverlere hafta sonları da yaşatacak. Lig Merkezi programı, Zeynep Özdemir’in sunumu Tunç Kayacı ve Olcay Çakır’ın yorumlarıyla cumartesi ve pazar günleri 13.00’da ekrana gelecek. Cihan Erduran’ın moderatörlüğünde Raşit Altun ve Engin İpekoğlu’nun yorumlarıyla Skor ise cumadan pazartesine haftanın dört günü evlere konuk olacak. 

Takımlarla ilgili en son bilgilerin, gözden kaçan ve kamuoyunun ilk kez duyacağı gelişmelerin muhabirler tarafından en ince ayrıntısına kadar anlatılacağı “Muhabir Masası” programı da her çarşamba beIN SPORTS ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Avrupa’nın dev ligleri ve en büyük yıldızları

Sadece Trendyol Süper Ligi değil, Avrupa’nın en popüler liglerinin heyecanı da yine beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Salı akşamları İsmail Şenol’un moderatörlüğünde ve Güntekin Onay’ın yorumlarıyla ekrana gelecek olan “beIN Premier Lig” programında İngiliz futbolunda haftanın değerlendirmesi yapılacak. Mustafa Doğan ve Bülent TimurlenkOsman Sakallıoğlu moderatörlüğünde her çarşamba “Avrupa’dan Futbol”da bu heyecanı sizler için analiz edecek.

Üç ligde sezon cuma günü başlıyor
 

Süper Lig’de açılış maçı, bu Cuma (yarın) saat 21.00’da Trabzonspor-Antalyaspor arasında oynanacak, karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak. Sadece Türkiye değil Avrupa’nın önde gelen ligleri de bu sezon yine beIN SPORTS’ta olacak. Dünyanın en popüler ligi Premier Lig’in açılış maçında cuma saat 22.00’de son şampiyon Manchester City, Burney deplasmanında sahaya çıkacak, haftanın öne çıkan mücadelesinde pazar günü 18.30’da da Chelsea evinde Liverpool’u ağırlayacak. 

Fransa Lig 1’in ilk haftasında, Messi ile yollarını ayıran Paris Saint Germain, cumartesi saat 22.00’da Lorient ile kendi evinde oynayacak. Aynı gün saat 18.00’da ise Marsilya Reims’i konuk edecek. Fransa Lig 1’de perde ise Cuma akşamı 22.00’da  Nice – Lille maçıyla açılacak. 

Almanya Süper Kupası’nda Bayern Münih – RB Leipzig karşılaşması, 12 Ağustos Cumartesi 21.45’te beIN SPORTS’ta ekrana gelecek. Alman futbolunun en üst ligi Bundesliga’da ise heyecan önümüzdeki hafta başlayacak. İlk hafta açılışında son şampiyon Bayern Münih, 18 Ağustos Cuma akşamı 21.30’da Werder Bremen deplasmanına konuk olacak. beIN SPORTS kanallarının ayrıntılı yayın programına https://beinsports.com.tr/yayin-akisi adresinden ulaşabilirsiniz.

Basketbol heyecanı da Digitürk’te

 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi heyecanı da canlı maçlarla beIN SPORTS’ta olacak. Hafta sonları saat 11.00’da yayınlanacak olan “beIN Basketbol” un yanı sıra pazartesi akşamları da İsmail Şenol ve İhsan Bayülken “Taktik Tahtası” programında izleyicileri ligden haberdar edecek. 

Klasikleşen beIN SPORTS programları yeni sezonda da ekranlarda

Gökhan Telkenar’ın sunduğu ve motor sporlarına odaklanan “beIN Garaj” ile Ulaş Çan ve Berceste Şeber‘in hazırladığı, tenisteki tüm gelişmeleri ve yenilikleri izleyicisiyle buluşturan “beIN Tenis” gibi farklı ve renkli içeriğe sahip programlar bu yıl da beIN SPORTS’ta olacak. beIN SPORTS’un klasikleşen programlarından Can Karadeniz’in sunduğu “Taraftar” ile Erdem Bitik ve Tugay Kosova’nın sunduğu “Gamer” da yeni sezonda sporseverlerle buluşacak.

beIN SPORTS’TA YENİ SEZONUN PROGRAMLARI

  • beIN Süper Lig – Güntekin Onay & İsmail Şenol, Ali Gültiken, Emre Aşık, Ersun Yanal, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin, Uğur Meleke
  • Trio – Bahattin Duran, Bülent Yıldırım, Deniz Çoban
  • beIN 1. Lig – Turgay Keskin, Tunç Kayacı
  • Taraftar – Can Karadeniz
  • Gamer – Erdem Bitik, Tugay Kosova
  • beIN Tenis – Ulaş Çan, Berceste Şeber
  • beIN Premier League – Güntekin Onay, İsmail Şenol
  • Avrupa’dan Futbol – Osman Sakallıoğlu, Bülent Timurlenk, Mustafa Doğan, 
  • İstatistik Bankası –  Barış Gerçeker
  • Santra – Seyhan Şaşko, Ali Gültiken, Mustafa Doğan
  • Final – Seyhan Şaşko, Ali Gültiken, Mustafa Doğan
  • Lig Merkezi – Zeynep Özdemir, Tunç Kayacı, Olcay Çakır
  • Gün Ortası – Burak Ölmez, Tunç Kayacı & Olcay Çakır               
  • Spor Gecesi – Elif Gökalp, Serkan Akcan
  • Skor – Cihan Erduran, Engin İpekoğlu, Raşit Altun
  • beIN Basketbol – İsmail Şenol & Pınar İlik Üçer
  • Taktik Tahtası – İsmail Şenol, İhsan Bayülken
  • beIN Garaj – Gökhan Telkenar, Onat Telkenar, Hüseyin Ceyhan Eryalaz
  • beIN Sabah – Burcu Kapu, Bülent Timurlenk
  • Basketbol Süper Ligi Özetleri 
  • Muhabir Masası 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *