«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Büyük Merakla Beklenen Polisiye Gerilim 'Venedik'te Cinayet'ten Yeni Fragman ve Afiş Yayınlandı

Büyük Merakla Beklenen Polisiye Gerilim 'Venedik'te Cinayet'ten Yeni Fragman ve Afiş Yayınlandı

buyuk-merakla-beklenen-polisiye-gerilim-venedikte-cinayetten-yeni-fragman-ve-afis-yayinlandi.jpg

Polisiye edebiyatın ölümsüz ismi Agatha Christie’nin Türkçe’ye ‘Elmayı Yılan Isırdı’ adıyla çevrilen romanından uyarlanan ve başrolünde efsanevi oyuncu Kenneth Branagh’in yer aldığı ‘Venedik’te Cinayet’ filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı. Polisiye gerilimi, doğaüstü notalarla buluşturan merakla beklenen sinema filmi, 15 Eylül’de vizyona girecek. 

Oscar ödüllü oyuncu Kenneth Branagh’in ünlü dedektif Hercule Poirot’ya hayat verdiği ‘Venedik’te Cinayet’ filminin yeni fragmanı ve afişi heyecanı artırdı. Gerilim dolu fragmanıyla dikkatleri üstüne çeken ve 15 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak olan film, ölümsüz yazar Agatha Christie’nin ‘Elmayı Yılan Isırdı’ adlı romanından uyarlandı.  

İzleyenleri büyük bir yapbozun içine sürükleyecek film, müzikleriyle de şimdiden merak uyandırdı. ‘Joker’ için hazırladığı müzikler ile Oscar, Altın Küre, Grammy ve Bafta kazanan, son olarak ‘Tár’ filminin müziklerini besteleyen İzlandalı besteci Hildur Guđnadóttir’a emanet edilecek. 

‘Venedik’te Cinayet’, II. Dünya Savaşı sonrası ürkütücü bir Cadılar Bayramı günü Venedik’te geçen ve ünlü dedektif Hercule Poirot’nun geri dönüşünü konu alan bir gizem olarak dikkat çekiyor. Dünyanın en gözde şehrinde kendi kendine sürgünde yaşayan ve artık emekli olan Poirot, terk edilmiş ve hayaletli bir binada düzenlenen bir seansa isteksizce katılır. Ancak konuklardan birinin öldürülmesi, Poirot’yu gölgeler ve sırlarla dolu karanlık bir dünyaya sürükleyecektir. 

Filmde Branagh’e, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio ve Oscar ödüllü Michelle Yeoh gibi yıldız isimler eşlik ediyor. Branagh’in aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Venedik’te Cinayet’in senaryosu Michael Green’in imzasını taşıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *