«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Büyükşehir, Defneli çocukları Lemi Filozof ve Onur Erol ile buluşturdu

Büyükşehir, Defneli çocukları Lemi Filozof ve Onur Erol ile buluşturdu

buyuksehir-defneli-cocuklari-lemi-filozof-ve-onur-erol-ile-bulusturdu.jpg

Büyükşehir, sevilen sunucu Lemi Filozof ve çocuk ozanı Onur Erol’u bayramda Defneli çocuklarla bir araya getirdi. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Defne’de kurduğu Çadır Kentte bayramın birinci günü çocukları sevilen sunucu Lemi Filozof ve eğitici şarkıların sahibi Onur Erol ile buluşturdu. Burada düzenlediği etkinliklerle çocukların gönlüne dokunan Büyükşehir, miniklerin sevdiği sanatçılarla eğlenmesine de vesile oldu. Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın bir arada kutlandığı Çadır Kentte çocuklar Lemi Filozof ile oyunlar oynayıp, Onur Erol’un söylediği neşeli şarkılarla da coştu. Çocukların mutluluğuna aileleri de ortak oldu.

ÇOCUKLARIN “LEMİ ABİSİ”

Oyuncu, yazar ve sunucu Lemi Filozof, Defne Çadır Kentte kalan çocuklara keyifli zamanlar geçirtti. Büyükşehir’in, “Bi Dünya Eğlence” adıyla gerçekleştirdiği etkinlikte miniklerle yan yana gelen Lemi Filozof, çocukların eğlencesine eğlence kattı. Program sonunda Lemi Filozof Büyükşehir’in temin ettiği ‘Lemi Abi ve Zuzi Uzay Macerası’ adlı ilk çocuk roman kitabını Defneli çocuklar için imzaladı. Duygu ve düşüncelerini de paylaşan Filozof, “Buradaki yardımların devam etmesini istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Defne’de canla başla çalıştığını gördük. Hem duygulandım hem de gururlandım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Çocukların yüzünü güldürebiliyorsak bu bize yeter” dedi.

“TAHİR BAŞKAN ÇOCUKLARA ÖNEM VERİYOR”

Defneli çocukları sevilen şarkıcı Onur Erol ile buluşturan Büyükşehir, miniklerin doyasıya eğlenmesini sağladı. Her şarkıya eşlik eden, oyunlar oynayan çocukların mutluğu görülmeye değerdi. Hem dans eden hem şarkılar söyleyen minikler yaşadıkları kötü günleri bir nebze de olsa unuttu. Defne’deki çocuklarla buluştuğu için çok mutlu olan şarkıcı Onur Erol, “Hüzünlüyüz tabii ama burada çocukların yüzünü güldürebilmek içimize su serpti. Sizin yaptığınız etkinlikler sayesinde çocukların hala umutları var. Biz daha önce İzmit ve Gebze’de etkinlikler yapmıştık. Tahir Başkan çocuklara çok önem veriyor. Buradaki yaptığı çalışmalardan dolayı da kendisine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *