«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Bybit'in kullanıcı tabanı sadece birkaç ayda yüzde 50 artışla 15 milyonu aştı

Bybit'in kullanıcı tabanı sadece birkaç ayda yüzde 50 artışla 15 milyonu aştı

bybitin-kullanici-tabani-sadece-birkac-ayda-yuzde-50-artisla-15-milyonu-asti.jpg

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, 2022 yılının 3. çeyreğinde 10 milyon olan küresel kullanıcı tabanını %50 arttırarak 15 milyona çıkardığını duyurdu. Tıpkı takım sponsorluğunu üstlendiği Oracle Red Bull Racing’in başarıları gibi Bybit de seri galibiyetlerine bir diğerini eklemek için üst düzey ürünleri birbiri ardına kullanıma sunuyor. 

18 Nisan’da Dubai’de küresel merkez ofisini duyuran Bybit, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (ODKA) bölgesinde yapacağı devasa yatırımların sinyallerini de verdi. Yeni genel merkezin açılması, şirketin bölgedeki en büyük ikinci kripto para borsası olarak bulunduğu konumunun üzerinde çok daha fazlasını inşa etme şeklindeki kapsamlı stratejisinin bir parçası.

Bybit, her kesimden yatırımcıya hitap eden oldukça geniş bir ürün yelpazesiyle yeni kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Getiri elde etmeye daha sıcak bakan yatırımcılar, 2 Mayıs’ta kullanıma sunulan ve borç verenlerin üç haneli APR değerleriyle kazandıkları görülen Bybit Borç Verme hizmetinden artık yararlanabilirler. Üstelik borç verenlerin anaparası, borç alanların kredi miktarına eşit veya kredi miktarından fazla teminat göstermesi gerektiğinden korunmaktadır. 

Bybit’in inovasyona derinden bağlı olduğu düşünüldüğünde, Sui ekibinin yeni token satışı platformu ByStarter’ı neden seçtiği daha iyi anlaşılıyor. Uzun zamandır milyonlarca kullanıcının büyük bir umutla beklediği SUI’nin token satışı yalnızca üç borsada gerçekleşmişti. Bybit de bunlardan biri. Bunların yanı sıra Bybit, gücünü yapay zekâdan alan yeni ürününü de tanıttı. Akıllı Araçlar adını taşıyan bu benzersiz ürün, yatırımcıların kendi alım-satım alışkanlıkları ile tercihlerine özel, kişiselleştirilmiş ürün ve strateji önerileri sunuyor.

Deneyimli yatırımcılar, Bybit’in sunduğu yeni Pozisyon Oluşturucuya özellikle beğeniyorlar.. Bu ürün, yatırımcıların pozisyonlarını son derece kapsamlı vadeli işlem ürünleri ile işlem stratejilerini kolayca kullanarak oluşturmalarını sağlıyor. Bybit, USDT marjinli enstrümanlarda Delta-1 Alış-Satış Farkı İşlemlerini kullanıma sunmak için en hızlı büyüyen kripto vadeli işlemler platformu Paradigm ile gerçekleştirdiği iş ortaklığını da üst düzeye taşıdı. 

“Bybit’i pasif gelir elde etmekten vadeli işlemlere kadar üst düzey fırsatlarla dolu yüksek performanslı bir kripto borsası hâline getirmek için ekibimiz gece gündüz demeden ve yorulmak bilmeden çalışıyor.” diyen Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, düşüncelerini paylaşmaya devam etti:  “Emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmek bizi hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor. Dubai’de küresel merkez ofisimizi açtığımız sıralarda Bybit’in 15 milyon kullanıcıya ulaşması bunun en büyük göstergesi. İnovasyona ve büyümeye olan derinden bağlılığımızı sergilediğimiz, küresel kripto borsaları piyasaları arasındaki önemli oyunculardan biri olarak konumumuzu daha da sağlamlaştırdığımız için heyecanlıyız.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *