«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Candy Cane Lane, 1 Aralık'ta Tüm Dünyada Yalnızca Prime Video'da Yayına Girecek

Candy Cane Lane, 1 Aralık'ta Tüm Dünyada Yalnızca Prime Video'da Yayına Girecek

candy-cane-lane-1-aralikta-tum-dunyada-yalnizca-prime-videoda-yayina-girecek.jpg

Eddie Murphy şehre geliyor ve ilk yılbaşı filmine kendine has komedisini katıyor! İzleyiciler, sihirli karakterler ve beklenmedik sürprizlerle yılbaşı sihrini deneyimliyor. Candy Cane Lane filmi, 1 Aralık Cuma günü sadece Prime Video’da dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek. Prime üyeleri Candy Cane Lane filmini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleriyle buluşturuyor.

Eddie Murphy, bu yılbaşı komedi macerasında, mahallesinin geleneksel yeni yıl konseptli dekorasyon yarışmasını kazanmayı kendine misyon edinmiş bir adamı canlandırıyor. Chris (Eddie Murphy), kazanma şansını artırmak için yanlışlıkla çılgın bir elf olan Pepper (Jillian Bell) ile anlaşma yapar, o da Noel’i hayata döndüren sihirli bir büyü yapar ve şehre büyük bir kaos getirir. Ailesinin tatilini mahvetme riskiyle karşı karşıya kalan Chris, karısı Carol (Tracee Ellis Ross) ve üç çocuğuyla birlikte Pepper’ın büyüsünü kırmak, sihirli kötü karakterlerle mücadele etmek ve herkes için Noel’i kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalır.

Filmin oyuncu kadrosunda Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Anjelah Johnson-Reyes, Nancy Lenehans gibi yıldız isimler bulunuyor. Candy Cane Lane, yönetmen Reginald Hudlin, yapımcı Brian Grazer ve Murphy’i 1992 yapımı hit film Boomerang’dan bu yana ilk kez bir ara getiriyor. Senaryo, Kelly Younger tarafından El Segundo, CA’daki Candy Cane Lane’de geçen kendi çocukluk anılarından ve yılbaşı deneyimlerinden esinlenerek yazılmıştır.

Kelly Younger tarafından yazılılıp Michele Reginald Hudlin tarafında yönetilen filmin liderliğini ve yönetici prodüktörlüğünü Doug Merrifield üstleniyor. Filmin yönetici prodüktörleri arasında Ron Howard, Brian Grazer, Eddie Murphy, Karen Lunder, Charisse Hewitt-Webster da yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *