«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Çiğdem bahane, sohbet şahane

Çiğdem bahane, sohbet şahane

cigdem-bahane-sohbet-sahane.jpg

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı, Mahalle Buluşmaları kapsamında, bir süredir, “Çiğdem Bahane, Sohbet Şahane” sloganıyla, mahallelerin park vb. ortak alanlarında Bornovalılarla sohbet buluşmaları gerçekleştiriyor. İlkini Atatürk Mahallesi Naim Süleymanoğlu Parkı’nda gerçekleştirdikleri buluşmalar, her hafta farklı bir mahallede düzenlenmeye devam ediyor.

 

Atatürk Mahallesi ile başlayan buluşmalar, Barbaros (Çamdibi) Atatürk Parkı ve Serintepe Kandere Parkı’nın ardından bu hafta da Tuna Mahallesi’nde düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Parkı’nda düzenlenen buluşmanın akabinde Güreler Rumeli Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı yöneticilerinin yanı sıra AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı (Teşkilat Başkanı) Nail Kocabaş’da katılım sağladı.

 

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nın, İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla tam kadro katıldığı buluşmalarda, programların ismine yakışan görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşların sorularına cevap veren, çözüm odaklı istişarelerde bulunan AK Partili yöneticiler, programa katılanlara çiğdem ve içecek ikram etmeyi de ihmal etmedi.

 

Programların halka açık bir şekilde, ortak alanlarda düzenlenmesi dolayısıyla AK Partili olmayan vatandaşların da katılımı gözlemlenen programlarla ilgili olarak İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, şunları ifade etti:

 

“Mahalle Buluşmalarımız kapsamında -Çiğdem Bahane, Sohbet Şahane- sloganıyla, mahallelerimizin park vb. ortak alanlarında Bornovalı hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Tuna Mahallemizdeki buluşmamızla beraber dördüncüsünü düzenlediğimiz programlarımızı her hafta bir mahallede olmak üzere, Bornovamızın tüm mahallelerinde vatandaşlarımızla buluşarak sürdürmek niyetindeyiz. Buluşmalarımız bizler için de, katılan kıymetli hemşehrilerimiz için de çok keyifli geçiyor. Çiğdem eşliğinde sohbetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini doğrudan dinleme ve dolayısıyla birebir ilgilenme şansımız oluyor. Bu da hem bizi, hem de vatandaşlarımızı memnun ediyor. Programlarımıza partilimiz olmayan vatandaşlarımızın da katılımlarını gözlemliyoruz. Sorularına cevap veriyoruz, sorunlarını dinliyor, çözüm odaklı istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bir tepkiyle karşılaşmadığımız gibi bilakis, memnuniyet ve teveccühlerine mazhar oluyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarımıza talimatları doğrultusunda saha çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Daha da yoğunlaştıracağız. Her an, her zaman vatandaşlarımızla, Bornovalı hemşehrilerimizle iç içe oluyoruz, olacağız. Sahaya çıkmadığımızı ya da vatandaşlarla bir araya gelmediğimizi ifade edenlerin mesnetsiz iddialarına karşılık olarak belirtmekte fayda görüyoruz ki; biz Bornova’yı birkaç mahalleden, caddeden ibaret görmüyoruz. Bornova’yı 45 mahallesi, tüm caddeleri ve sokaklarıyla bir bütün olarak görüyoruz. Bu sebeple de sürekli bir mahallemizde, bir başka sokağımızda çalışma yapmaya, Bornovalı her bir hemşehrimizin kapısını çalmaya, elini sıkmaya, gönlüne girmeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da, sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuz, mahalle buluşmalarımıza davet ediyoruz.”   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *