«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Corendon Airlines İngiltere pazarında büyümesini sürdürüyor

Corendon Airlines İngiltere pazarında büyümesini sürdürüyor

corendon-airlines-ingiltere-pazarinda-buyumesini-surduruyor.jpg

Corendon Airlines 2022 yazında İngiltere uçuşlarında yakaladığı başarıyı ilerleyen sezonlarda da sürdürmeyi hedefliyor.

Avrupa’yı Türkiye’ye ve en çok tercih edilen tatil destinasyonlarına bağlayan Corendon Airlines, 2022 yaz sezonunda İngiltere pazarına sunduğu uçuşlarına 2023’te yeni hatlar ekleyerek devam ediyor.

Corendon Airlines, İngiliz turistlerin Türkiye’ye yoğun ilgisini de göz önünde bulundurarak, 2023 yılında İngiltere – Türkiye uçuş programını genişletti. Geçtiğimiz sene İngiltere’nin 5 havalimanından Türkiye’ye direkt uçuş sunan Corendon Airlines, 2023 sezonunda uçuş planını yeni hatlarla zenginleştirerek İngiltere’den uçuş sunduğu havalimanı sayısını arttırdı. Londra, Birmingham, Manchester, Newcastle ve Glasgow’dan Antalya ve Dalaman’a uçuşlar gerçekleştirecek olan Corendon Airlines, 2023 uçuş planına bu hatların yanı sıra Bristol’ı da ekledi. 

Corendon Airlines sezonu Bristol – Antalya uçuşu ile açtı

Londra – Antalya hattında geçtiğimiz sene olduğu gibi 2023’te de günlük uçuş sunmaya devam edecek olan havayolunun İngiltere operasyonu 1 Nisan’da başladı. Bristol – Antalya hattındaki ilk uçuşunu yaparak sezonu açan Corendon Airlines, bu hattaki ilk uçuşunu 185 yolcu ile gerçekleştirdi. Uçuştan önce Bristol Havalimanı apronunda Corendon Airlines uçuş ekipleri ile Bristol Havalimanı yetkilileri bir araya geldi.

“İngiltere’den gördüğümüz ilgiden çok memnunuz”

İngiltere kalkışlı uçuşlarına olan talep üzerine Corendon Airlines geçtiğimiz haftalarda 2024 yaz uçuşlarını da satışa açtı. Tatilini erken planlamayı tercih eden İngiliz turistlere alternatif sunmaya devam eden havayolu 2024 yaz planında aynı şehirlerden uçuş sunmaya devam edeceğini belirtti. 

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan havayolunun İngiltere operasyonları ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Geçtiğimiz sene İngiltere pazarı tüm sezon operasyonlarımızı sürdürdüğümüz ilk yıl oldu. İngiliz turistlerin tatil destinasyonu olarak Türkiye’yi önceliklendirmesi ve uçuşlarımıza olan ilgisinden dolayı memnun olduğumuz bir sezon geçirdik. Yüksek talebi karşılayabilmek adına sezon ortasında kapasitemizi artırdık. Bu sene bu trendin yine yükselerek devam edeceğini öngörerek İngiltere pazarına Antalya ve Dalaman için geniş bir uçuş planı sunduk. 2023 sezonunda uçuş ağımıza Londra, Manchester, Birmingham, Newcastle ve Glasgow’un yanısıra Bristol’ı da ekleyerek uçuşlarımızın daha fazla noktadan ulaşılabilir olmasını hedefledik. Geçtiğimiz yıla göre daha erken aksiyon alarak 2024 yaz sezonu biletlerini de satışa açtık. Şu an için sadece Antalya uçuşlarımızın bulunduğu planı ilerleyen haftalarda genişletmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde sadece İngiltere’den uçtuğumuz noktaları değil, uçuş destinasyonlarımızın sayısını da artırmayı hedefliyoruz.”

Corendon Airlines 2023 yaz sezonu İngiltere ve İskoçya uçuşları şu şekilde olacak:

Londra

Antalya: Her gün

Dalaman: Pazartesi, Perşembe, Cuma, Pazar

Manchester 

Antalya: Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Pazar

Dalaman: Pazartesi, Çarşamba, Pazar 

Birmingham

Antalya: Salı, Perşembe, Pazar

Dalaman: Salı ve Cumartesi

Newcastle

Antalya: Çarşamba ve Cumartesi

Dalaman: Çarşamba ve Cumartesi

Glasgow 

Antalya: Pazartesi ve Cuma

Bristol

Antalya: Çarşamba ve Cumartesi

Corendon Airlines 2024 yaz sezonu İngiltere ve İskoçya’dan Antalya’ya sunduğu uçuşlar:

Londra : Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar

Manchester : Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Pazar

Birmingham : Salı, Perşembe, Pazar

Newcastle : Çarşamba, Cumartesi

Bristol : Çarşamba, Cumartesi

Glasgow : Pazartesi, Cuma 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *