«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Dardanel’den Yedikule Hayvan Barınağı’na Jazzy desteği

Dardanel’den Yedikule Hayvan Barınağı’na Jazzy desteği

dardanelden-yedikule-hayvan-barinagina-jazzy-destegi.jpg

Dardanel’in pet food markası Jazzy, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü anlamlı bir bağışla kutladı. Sevimli dostlarımızın beslenmesine destek olan Dardanel, başta Yedikule Hayvan Barınağı olmak üzere Türkiye’nin farklı yerlerinde bulunan barınaklara mama bağışı yaptı.

 

Dardanel kalitesi ve güvencesiyle üretilen Jazzy yaş konserve kedi-köpek mamaları, hayvan dostlarımızın sağlıklı beslenmesine katkı sağlıyor. Kedi ve köpeklerin beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Jazzy ürünleri, yüksek protein ve taurin içeriyor. Vitaminlerle zenginleştirilen mamalarda tahıl bulunmuyor. Son yıllarda tüm dünyada tahılsız mamalar giderek daha çok tercih ediliyor. Bu özelliğiyle Jazzy, kedi ve köpeklerin daha enerjik olmasını sağlıyor, tüylerine canlılık veriyor ve fazla kilo alımını önlemeye yardımcı oluyor. 

 

Sığır Etli, Tavuklu ve Ton Balıklı çeşitleri bulunan Jazzy, yüksek et oranı ve mono protein özelliğiyle öne çıkıyor. Katkı maddesi, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen ürünler, BPA’sız ambalajlarda sunuluyor. Dardanel’in Çanakkale’deki fabrikasında üretilen Jazzy yaş kedi maması çeşitlerinin 95 ve 400 gram, köpek mamalarının ise 400 gramlık seçenekleri bulunuyor.

 

Yedikule’de 4 Ekim kutlaması

Zengin içeriğiyle evcil hayvanlarımızın günlük besin ihtiyaçlarını karşılayan Jazzy, barınaklarda yaşamını sürdüren sevimli dostlarımızın beslenmesine de katkı sağlıyor. Jazzy ürünleriyle barınaklara mama desteğinde bulunan Dardanel, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Yedikule Hayvan Barınağı’na 15 bin adet yaş kedi-köpek maması olmak üzere Türkiye’de birçok barınağa bağış yaptı. Bu özel günde hayvan dostlarımızla bir araya gelen Dardanel gönüllüleri, barınakta yaşayan köpekleri Jazzy ürünleriyle besledi.

 

Jazzy Pet Food Veteriner Hekimi Gökçem Bektaş, konuyla ilgili şunları söyledi: “Dardanel olarak patili dostlarımızın da kaliteli içeriğe ulaşmasını istedik ve Türkiye’nin ıslak maması Jazzy’yi ürettik. Tahıl, tatlandırıcı ya da katkı maddesi içermeyen, tam mama Jazzy; üç farklı içeriğiyle kedi ve köpek dostlarımıza hitap ediyor. Gerçek et ve balık kullanılan ürünümüz, etçil olan kedi ve köpeklerin sağlığını desteklemek için tam ve eksiksiz bir beslenme seçeneği oluşturuyor. Bizler sadece 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değil, her zaman düzenli olarak ihtiyacı olan, barınaklarda kalan patili dostlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ve bu şekilde devam edebilmek için elimizden geleni yapacağız.” 

 

Yedikule Hayvan Barınağı yetkilisi Meral Olcay ise; “Dünyaya gelen her canlı yaşamak ister; yaşam hakkı en kutsal haktır. Yaş mamalar hem hayvanlarımıza ilaç verebilmek hem de tam besleme yaparak gücüne kavuşturmak için faydalı. Barınağımıza neredeyse yaşama veda edecek durumda olan bir köpek yavrusu getirilmişti.  Ama biz gönüllüler yaşatmak için varız. Adını Veda koyduğumuz yavru köpek, her şeyi reddediyor yemek yememek için direniyordu. Dardanel’in barınağımıza bağış olarak yolladığı yaş mamalardan verdik ona. Günlerdir başını kaldırmayan, yemeyen içmeyen yavrumuz, yaş mamayı yemeye başladı. Hepimiz sevinçten havalara uçtuk. Veda oğlumuzun tedavisi devam ediyor, umarız çok kısa sürede yaraları kapanır ve yürüteciyle yürüyecek hale gelir. Sevgi, ilgi ve sabır her derde devadır” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *