«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nda Bu Hafta!

ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nda Bu Hafta!

enka-acikhava-tiyatrosunda-bu-hafta.jpg

ENKA Sanat’ın yaz aylarının vazgeçilmez mekânı ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nun etkinlik programı tüm hızıyla devam ediyor. 10 Temmuz’da başlayan etkinlikler, Eylül ayının ikinci haftasına kadar devam edecek. Öğrenciler etkinlik biletlerini, sanatın erişimine katkı sağlamayı amaçlayan ENKA Sanat’ın 40. yaşına özel 40 TL’den edinebilecek.  

 Sahnelediği her oyunla, canlandırdığı her karakterle devleşen usta oyuncu Genco Erkal17 Temmuz akşamı Dostlar Tiyatrosu’nun yeni oyunu İmparator‘la ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Genco Erkal’ın dilimize çevirdiği, dramaturjisini ve yönetmenliğini üstlendiği oyun, Etiyopya İmparatoru Haile Selasiye’nin 44 yıl süren saltanatını ve sonunu anlatıyor. Genco Erkal’a sahnede Enes Sarı eşlik edecek.

Türk Rock Müziği’nin başarılı yorumcu ve söz yazarlarından Teoman18 Temmuz akşamı ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarından özel bir seçki ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçıya sahnede deneyimli orkestrası eşlik edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *