«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin heyecanı beIN SPORTS ekranlarında

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin heyecanı beIN SPORTS ekranlarında

fenerbahce-trabzonspor-derbisinin-heyecani-bein-sports-ekranlarinda.jpg

 Fenerbahçe evinde, perşembe (yarın) akşamı saat 20.00’da ezeli rakibi Trabzonspor’u konuk edecek. Şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren ve 100’e yakın ülkede canlı olarak yayınlanacak maça dair tüm detaylar ve derbi heyecanı,  gün boyu canlı yayınlarla Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta olacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının seyrini belirleyecek Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin heyecanı beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da oynanacak dev derbide, beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Kadıköy’den yapacakları canlı yayınlarla mücadelenin nabzını tutacak. Özel röportajlar, takımların son durumları, detaylı istatistikler ve canlı yayınlarla derbinin coşkusu A’dan Z’ye beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.

Yayın maratonu saat 11.00’da başlıyor

Dev mücadele öncesi takımların son durumlarından en son haberlere, teknik direktörlerin kadro seçimlerinden Kadıköy’deki maç atmosferine kadar kritik derbinin nabzı, saat 11.00’den başlama vuruşuna kadar beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında tutulacak. beIN MANŞET ile başlayacak derbi heyecanı, canlı yayınlar ve Gün Ortası gibi programlarla gün boyu devam edecek. Ayrıca saat 18.00’dan itibaren Süper Lig Maç Öncesi programı beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak. Yorumcular Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu, Emre Aşık ve Tolga Zengin, İsmail Şenol’un moderatörlüğünde maç öncesinde, devre arasında ve maç sonrasında dev karşılaşmayı her açıdan ele alırken, Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından derbi heyecanını ekranlara yansıtacak.

Saat 00.00’da başlayacak Trio programında ise Seçim Demirel, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım pozisyonları ve hakemlerin kararlarını masaya yatıracak. Perşembe sabahı saat 11.00’da başlayacak derbi yayın maratonu 01.00’de Z Raporu ile sona erecek. Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk Z Raporu’nda derbiyi ve günün diğer maçlarını değerlendirecek. 

24 stadyum kamerası, 100 kişilik bir prodüksiyon ekibi

Sporseverlerin büyük bir merakla beklediği kritik derbinin heyecanı gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden çıkışından başlama vuruşuna kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra 2 motosiklet kamerası da takımların stada gelişine kadar canlı yayınlarla futbolseverlere derbi heyecanını aktaracak. 

Ayrıca 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknoloji ile donatılmış yayın aracı OBVAN’daki 20 kişilik ekiple dev maçın her anı kesintisiz olarak ekranlarda olacak. Dünya genelinde 100’e yakın ülkede canlı yayınlanacak olan karşılaşma, Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de futbolseverlerle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *