«
  1. Anasayfa
  2. Sağlık
  3. Harran Üniversitesi Hastanesi Gün Geçtikçe Kadrosunu Güçlendiriyor

Harran Üniversitesi Hastanesi Gün Geçtikçe Kadrosunu Güçlendiriyor

harran-universitesi-hastanesi-gun-gectikce-kadrosunu-guclendiriyor.jpg

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu atandığı günden beri Üniversite Hastanesi’nde kapanan bölümlerin açılması ve ayrılan doktorların geri gelmesi için çalışmalar başlatmıştı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, geçtiğimiz bir ay içerisinde göreve başlayan doktorlara ilave olarak Sağlık Bakanlığının münhal kadrosunda yer alan üç uzman doktorun üniversite hastanesine geleceğinin müjdesini verdi.

Harran Üniversitesi Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığınca doktorların ataması yapıldı

Rektör Güllüoğlu’nun başlatmış olduğu çalışmalar ve yapılan görüşmeler neticesinde alanlarında uzman 3 doktor, üniversite hastanesinde göreve başladılar.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi ile ilgili sorun ve sıkıntıları kendilerine arz etmişti.

Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu sonraki günlerde ise, Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Pekin Eski Büyükelçisi ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdülkadir Emin Önen ve Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanlığından ayrılarak Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Abdurrahim Dusak ile Üniversite Hastanesi hakkında görüşmeler gerçekleştirmişti.

Rektör Güllüoğlu’nun bu görüşmeleri sonuçlarını verdi. Harran Üniversitesi Hastanesi’ne Nefroloji, Yetişkin Yoğun Bakım ve Çocuk Yoğun Bakım bölümlerinde uzman doktorların atamaları gerçekleşti.

Harran Üniversitesi Hastanesine yapılan atamalar, Şanlıurfa’da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *