«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Kartepe’ye Yeni Yaşam Alanı

Kartepe’ye Yeni Yaşam Alanı

kartepeye-yeni-yasam-alani.jpg

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Ataevler Mahallesi’nde başlayan çevre düzenlemesi tamamlandı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla belediye ekipleri tarafından Ataevler Mahallesi’nde yapımına başlanan çevre düzenlemesi tamamlandı. Bu çalışmaların tamamlanması sonrasında Ataevler Mahallesi daha modern görünüme kavuştu.

 

ATAEVLERDE YENİ SOSYAL ALAN

Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından Ataevler Mahallesi’nde 10 kamelya, 2 kuleli çocuk parkı, 6’lı kondisyon aleti ve 415 metre yürüyüş yolu çalışmaları tamamlanarak Kartepelilerin hizmetine sunuldu. Titizlikle yapılan çalışmaların tamamlanması sonrasında Ataevler Mahallesi yeni yaşam alanına kavuştu.

 

HAYIRLI OLSUN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Ataevler Mahallesi otoyol kenarında yapılan çalışmalarda yürüyüş yolu, kamelya, çocuk parkı ve spor aletleri çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmaların tamamlanması ile Ataevler Mahallesi yeni yaşam alanına kavuştu. Hemşehrilerimizin sosyal alanlarının artması hedefiyle çalışıyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *