«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Kum futbolunda yetenekler Değirmendere'de sahne alıyor

Kum futbolunda yetenekler Değirmendere'de sahne alıyor

kum-futbolunda-yetenekler-degirmenderede-sahne-aliyor.jpg

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere yaz etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 21 Temmuz Cuma günü başlıyor.

Gölcük’ün renkli yaz etkinlikleri arasında yer alan ve geleneksel hale gelen Kum Futbol Turnuvası, heyecan dolu karşılaşmalar başlıyor. Değirmendere’nin eşsiz manzaralı sahilinde düzenlenen Kum Futbol Turnuvası ise 21 Temmuz 2023 Cuma günü başlayacak. 21-22-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 32 takım katılabilecek. Turnuvaya takımlar; 4 as ve 3 yedek olmak üzere 7 kişiden oluşacak. Yüzbaşılar Mahallesi Uğur Mumcu Parkı karşısı spor tesislerinde çekişmeli maçlara sahne olacak turnuvaya kayıtlar ise sona erdi.

 

HEYECANIN BAŞLANGICINI KÜÇÜKLER YAPACAK

Yaz etkinliklerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Kum Futbol Turnuvası’nda heyecan 21 Temmuz Cuma günü saat 17.00’da 13-14 yaş kategorisinde mücadele edecek takımların maçları ile başlayacak. Turnuvada küçükler kategorisinde ilçede bulunan spor kulüplerinin oluşturduğu takımlar yeteneklerini sergileyecek.

 

HER YIL DAHA DA ARTAN SEYİRCİ SAYISI

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik; her yıl olduğu gibi bu yıl da spor ve eğlence dolu anların yaşanacağı bir organizasyon olacak. Her yıl artan seyirci sayısıyla dikkat çeken ve ilçedeki futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği turnuvada, 3 gün boyunca futbol yetenekleri sahne alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *