«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. LiderlerYarışıyor

LiderlerYarışıyor

liderleryarisiyor.jpg

Habertürk TV’de Türkiye’nin ilk siyasi yarışma programı Siyasal İletişimci, Stratejist ve Araştırmacı Faruk Acar’ın sunumuyla başlıyor; Lider Türkiye!

Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen, fikirlerine ve liderlik vasfına güvenen, yeni ve yıpranmamış yüzler ile halkı tanıştıracak olan Lider Türkiye; zamanın ruhunu yakalayan, bugünü takip eden, ezberlerin dışında yeni söz söyleyeni bulmak için yola çıkıyor. “Lider Türkiye”de ülkenin gündemine kendi bakış açısını getirebilecek, fikir geliştirebilecek ve hem kendi ekibini hem de Türkiye’nin her kesiminden oluşan seyircileri jüri önünde ikna edebilecek lider adayları yarışıyor.

LİDER OLMAK MI, LİDER DOĞMAK MI?

Her hafta Türkiye’nin tüm sosyal sınıflarını temsil eden ve zoom üzerinden gerçek zamanlı oy kullanacak halk jürisinin tercihleriyle sonuçların belli olacağı yarışma maratonunun finalinde ülkenin alternatif lider adayı da belirlenmiş olacak.

 

Lider Türkiye “Ben olsaydım şöyle yapardım” diye cümleye başlayanların fikrini yarıştıracağı; hayallerini, vizyonunu, politikalarını paylaşmak isteyen herkesin başvurabileceği ilk ve tek ekran platformu olarak 500.000TL’lik büyük ödüle koşacak yarışmacı adaylarını bekliyor.

Türkiye’nin ilk siyasi yarışma programı “Lider Türkiye” çok yakında Habertürk TV’de!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *