«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Nike ve Cedi Osman Academy’den 3X3 Basketbol Turvunası

Nike ve Cedi Osman Academy’den 3X3 Basketbol Turvunası

nike-ve-cedi-osman-academyden-3x3-basketbol-turvunasi.jpg

15-16 Ekim’de Caddebostan Kobe Bryant sahasında buluşuyoruz!

 

Nike, hayata geçirdiği iş birlikleri ile çocukları ve gençleri spora teşvik ederken, onlara cesaret aşılayarak ilham olmaya devam ediyor. 15-16 Ekim tarihleri arasında NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ve kardeşi Caner Osman tarafından Türk basketboluna hizmet etmek, basketbol oynayan ve oynamak isteyen genç sporcuların potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak için kurulan Cedi Osman Academy ile birlikte basketbol turnuvası düzenliyor. Turnuvaya 13-14, 15-16 ve 17-18 yaş klasmanlarında kendi 4 kişilik takımını kuran 13-18 yaş aralığındaki her çocuk katılım sağlayabilecek. 

 

Turnuvanın ilk günü olan 15 Ekim’de katılımcı takımlar arasında kura çekimi yapıldıktan sonra eleme maçları başlayacak ve günün ikinci yarısında grup maçları gerçekleşecek. Turnuvanın son günü olan 16 Ekim’de ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından atanan hakemlerin yöneteceği turnuvanın ödülleri ise sürpriz bir isim tarafından verilecek.

 

Turnuvanın gerçekleşeceği saha Kobe Bryant’ın 2011 yılında İstanbul ziyaretinde adının verildiği basketbol sahası olma özelliğini taşırken, son olarak 2020 yılında Nike’ın destekleri ile tamamen yenilendi.

 

Siz de bu hareketin bir parçası olmak için 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek turnuvayı ajandanıza not etmeyi unutmayın!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *