«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Pokémon Yeni Ufuklar dizisinin yeni bölümleri Mayıs ayında Netflix'te yayınlanacak!

Pokémon Yeni Ufuklar dizisinin yeni bölümleri Mayıs ayında Netflix'te yayınlanacak!

pokemon-yeni-ufuklar-dizisinin-yeni-bolumleri-mayis-ayinda-netflixte-yayinlanacak.jpg

Sevenlerini daha önce hiç görülmemiş bir hikâyeye sürükleyen Pokémon Yeni Ufuklar dizisinin yeni bölümleri Mayıs ayı itibariyle Netfilix’te yayınlanacak.

Friede ve Kaptan Pikachu gibi birçok karakterin de yer aldığı aksiyon dolu maceraların devamı için heyecan dorukta!

Uçsuz bucaksız Pokémon dünyasında nefes kesici maceralara dalan Friede ve Kaptan Pikachu gibi unutulmaz karakterlerin hikayelerini konu alan Pokémon Yeni Ufuklar dizisi, yeni bölümleriyle heyecan yaratıyor. 

Dizinin yeni bölümlerinde Liko, Sprigatito, Roy ve Fuecoco; Friede, Kaptan Pikachu ve Rising Volt Tacklers grubunun geri kalanı ile aksiyon dolu maceralarına devam ediyor. Dizinin baş kahramanları bu aksiyon dolu serüvende efsanevi Kadim Gezgin ve onun Altı Kahraman olarak bilinen Pokémon’ları hakkındaki gerçeği bulmak için Galar bölgesine doğru bir rota çiziyor. Yolda giderken Roy ve Fuecoco yeni bir Pokémon ortağı buluyor, ancak Kaşiflerin saldırısı Liko ve Sprigatito’nun kendilerini çaresiz hissetmesine neden oluyor. 

Tüm bunlarla birlikte Dot ve Quaxly’nin bir araya gelmesi, Cesut Olivine’nin Galar’a varması, Spor Salonu Lideri ve Galarlı Galarlı Moltres’in meydan okuması ve çok daha fazlası yeni bölümlerde Pokémon severleri bekliyor. 

Merakla beklenen Pokémon Yeni Ufuklar dizisinin yeni bölümleri, Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *