«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Polonyalı akademisyen EÜ’de Sanat Terapisi eğitimi verecek

Polonyalı akademisyen EÜ’de Sanat Terapisi eğitimi verecek

polonyali-akademisyen-eude-sanat-terapisi-egitimi-verecek.jpg

Ege Üniversitesinin uluslararasılaşma misyonu doğrultusunda gerçekleştirdiği ikili anlaşmalar kapsamında EÜ Eğitim Fakültesinde ders verecek olan Dr. Katarzyna Milek, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret etti. Polonya'nın Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium ile Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie üniversitelerinde ders veren öğretim üyesi Dr. Milek’e ziyaret sırasında Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Pınar Çavaş ve öğretim üyesi Doç Dr. Belgin Arslan Cansever eşlik etti.

 

Uluslararasılaşma çalışmaları kapsamında yurt dışındaki üniversiteler ile ikili anlaşmalar gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ Polonya’dan gelerek Eğitim Fakültemizde sınıf öğretmeni adaylarına Sanat Terapisi dersleri ve atölyeler düzenleyecek olan Dr. Katarzyna Milek, Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium Üniversitesi ile yaptığımız ikili anlaşmada da önemli rol üstlendi.  Kendisiyle, Polonya’da görev yaptığı üniversiteler ile Ege Üniversitesi arasında gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduk. Dr. Milek ayrıca Eğitim Fakültemizin akademisyenleri ile de toplantılar yaparak çeşitli paylaşımlarda bulunacak. Kendisini 21 Ekim’e kadar üniversitemizde ağırlayacağız” diye konuştu.

 

Ege Üniversitesinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Dr. Katarzyna Milek ise gördüğü misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini Rektör Prof. Dr. Budak’a iletti. Dr. Milek, Polonya’daki üniversiteler ile Ege Üniversitesi arasındaki ikili iş birliklerinin artarak devam edeceğine inandığını belirtti

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *