«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Tiyatro grupları 27 Mart için toplandı!

Tiyatro grupları 27 Mart için toplandı!

tiyatro-gruplari-27-mart-icin-toplandi.jpg

Lüleburgaz Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri çerçevesinde kentteki amatör tiyatro gruplarıyla hazırlık toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 27 Mart çerçevesinde yapılacak tiyatro gösteri ve benzeri etkinliklere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Lüleburgaz Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde sanatseverlere unutulmayacak bir etkinlik takvimi hazırlamak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda kentin önemli sanat dinamiklerinden biri olan amatör tiyatro gruplarıyla Belediye Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda bir araya gelindi. Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Vekili Samet Servet yönetiminde geçen toplantıda tiyatro grubu temsilcilerinin yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi rekreasyon uzmanları İsmet Altay Süpürgeci ile Elif Toköz de yer aldı.

Etkinlikler masaya yatırıldı

Toplantıda 27 Mart Dünya Tiyatro Günü çerçevesinde düzenlenecek tiyatro gösterileri ve çeşitli etkinlikler hakkındaki fikirler masaya yatırıldı. Oldukça verimli geçen toplantı sona ererken gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında tiyatro ekipleriyle bir araya gelinmeye devam edilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *