«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Yapı Kredi bomontiada 23 Nisan'ı “World Çocuk Festivali" ile kutluyor

Yapı Kredi bomontiada 23 Nisan'ı “World Çocuk Festivali" ile kutluyor

yapi-kredi-bomontiada-23-nisani-world-cocuk-festivali-ile-kutluyor.jpg

Yapı Kredi bomontiada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eğlence ve yaratıcılık dolu “World Çocuk Festivali” ile kutluyor.

Yapı Kredi World ana sponsorluğunda, United Colors of Benetton’un desteği ile saat 12.30 – 18.00 arasında gerçekleştirilecek festivalde, çocukları hem eğlenceli hem de eğitici birbirinden renkli etkinlikler ve müziğin ritmine kapılacakları keyifli canlı performanslar bekliyor.

World Çocuk Festivali kapsamında, Avlu’da gün boyu gerçekleşecek sirk korteji, yüz boyama, saç örgü ve canlı heykel gibi eğlenceli etkinliklerin yanı sıra; Avlu sahnesinde ritim, zumba ve flapper swing gösterileri festival programına renk katacak. 4.Kat’ta ise “Karikatür Çizimi”, “Kartondan Portre”, “Geri Dönüşüm Atölyesi” ve farklı nesneleri kullanarak kendi oyuncaklarını tasarlayacakları “Oyuncak Atölyesi” ile çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkaracak. 

Avlu’daki etkinlikler devam ederken, B Blok Akademi alanında ise Yapı Kredi Gönüllüleri’nin desteği ile “Yarınlara Kartopu” projesinin ücretsiz atölyeleri gerçekleşecek.

United Colors of Benetton tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek ‘’Peg Doll Boyama Aktivitesi’’, “Ayna Pleksi Atölyesi’’ ve daha birçok keyifli aktivite 4.Kat’ta; “Saksı Üzeri Çizim Atölyesi” ve “Kedi Evi Atölyesi” gibi etkinler ise Avlu’da yer alacak. 

World Çocuk Festivali ana giriş biletlerinin yanı sıra 4.Kat’ta düzenlenecek “Karikatür Çizimi”, “Geri Dönüşüm Atölyesi”, “Oyuncak Atölyesi” ve “Kartondan Portre” etkinlikleri için biletler Mobilet’ten temin edilebilir.

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *