«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Yenişehir Belediyesinden Narenciye Festivali’ne destek

Yenişehir Belediyesinden Narenciye Festivali’ne destek

yenisehir-belediyesinden-narenciye-festivaline-destek.jpg

Mersin Yenişehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında yapıldı. Meclis’te hafta sonu düzenlenecek olan 8.Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’ne 400 bin TL maddi destek verilmesi ile ilgili gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  12-13 Kasım tarihlerinde Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 8.Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’ne tüm Mersinlileri davet etti. Başkan Abdullah Özyiğit, COVID-19 nedeniyle festivalin iki yıl gerçekleştirilemediğini ancak bu yıl dolu dolu etkinlikler ile yapılacağını söyleyerek Mersinlilere iki gün sürecek olan etkinliklere katılma çağrısında bulundu.Özyiğit “Kentimize değer katan çalışmaların, festivallerin devam etmesi için çabamız var. Bu çabayı desteklemek adına düzenlenecek olan festival için ilçe belediyelerine de 400 bin TL gibi bir bedel düşüyor. Biz de Yenişehir Belediyesi olarak bu festivalin paydaşıyız ve maddi destekte de bulunuyoruz. 8.Mersin Uluslararası Narenciye Festivali, Cumartesi günü başlıyor. Festivalimiz kente renk katan, dolu dolu bir festival. İki yıl yapılamadı, geçtiğimiz yıllardaki enerjiyi tekrar yakalamak için bir başlangıç olarak görüyoruz.Bu festivalin özelliği de kent içindeki bütün bölgelere Akdeniz’e,Toroslar’a her yere dokunan bir festival. 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 8.Mersin Uluslararası Narenciye Festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

 

Sahil bandındaki Galatasaray Meydanı’nda yapılacak festivalde Yenişehir Belediyesi de stant açacak. 11 Kasım Cuma günü şehir korteji ile başlayan festivalin açılışı 12 Kasım'da yapılacak ve aynı gün Oğuzhan Koç konseri ile devam edecek. 2 gün boyunca müzik ve gösteri gruplarının da sahne alacağı Festival, 13 Kasım'da Ahmet Baran-Fatih Erkoç konseri ile sona erecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Ulusal Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *